Transfernieuws

'RKC ziet ook Vaessen vertrekken uit Waalwijk: hele as van afgelopen seizoen weg'

'RKC ziet ook Vaessen vertrekken uit Waalwijk: hele as van afgelopen seizoen weg'

14-07-2022 15:39

Etienne Vaessen gaat RKC Waalwijk verlaten. De 26-jarige sluitpost gaat zijn loopbaan vervolgen bij FC Abha in Saudi Arabië, zo meldt De Telegraaf.

Het is zo goed als zeker dat Vaessen gaat vertrekken uit Waalwijk. Volgens De Telegraaf hebben de clubs een akkoord bereikt, waardoor de keeper van RKC enkel nog de medische keuring moet doorstaan. Naar verluidt heeft de eredivisionist de druk flink opgevoerd, waardoor de transfer nu eindelijk rond lijkt te zijn. Het is niet duidelijk voor welk bedrag hij overgenomen wordt. Afgelopen week kreeg de Bredanaar zelf de kans om met FC Abha te spreken. In Saudi-Arabië wordt Vaessen teamgenoot van ex-Feyenoorder Mitchell Te Vrede. 

Door het vertrek van de 26-jarige sluitpost is RKC nu zijn hele as van afgelopen seizoen kwijt. Eerder vertrokken aanvoerder Melle Meulensteen, Ahmed Touba, Richard van der Venne en Jens Odgaard kwijt. Daarnaast vertokken ook Alexander Büttner en Finn Stokkers uit Waalwijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!