Nieuws

De kogel is door de kerk: Dembélé zet handtekening onder nieuw contract bij Barça

De kogel is door de kerk: Dembélé zet handtekening onder nieuw contract bij Barça

14-07-2022 11:49

Ousmane Dembélé blijft officieel langer verbonden aan FC Barcelona. De Franse vleugelaanvaller was lange tijd aan het flirten met andere clubs, maar heeft toch besloten om zijn handtekening onder een vernieuwd contract te zetten in Camp Nou.

Dembélé heeft een verbintenis tot 2024 getekend. Barcelona maakt niet bekend welk salaris de Fransman zal gaan verdienen, maar naar verluidt is dit een bedrag tussen de zes à zeven miljoen euro per jaar. Ondanks dat Dembélé sinds 1 juli clubloos was en gemakkelijk kon overstappen naar een andere Europese grootmacht, blijft hij de Catalanen trouw.

Trainer Xavi was altijd al gecharmeerd van de vleugelaanvaller, waardoor hij hem graag langer bij de club wilde houden. Uiteindelijk hebben gesprekken tussen de Barça-legende en Dembélé de Fransman overtuigd om een nieuw contract te tekenen. Op de video die Barcelona deelt via zijn officiële kanalen is te zien dat de 24-jarige dribbelaar enorm blij is met zijn langere verbintenis. "Força Barça", klinkt het.dem

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!