Transfernieuws

Mechelen en Buijs winkelen in Italië: trainer herenigd met oude bekende Groningen

Mechelen en Buijs winkelen in Italië: trainer herenigd met oude bekende Groningen

14-07-2022 11:10 Laatste update: 12:29

Alessio Da Cruz maakt de overstap van Parma naar KV Mechelen. De voormalig aanvaller van FC Twente en FC Groningen wordt in België herenigd met zijn oude trainer Danny Buijs.

Da Cruz tekent een tweejarig contract bij KV Mechelen. De voormalig jeugdspeler van Ajax werkte in Groningen al samen met Buijs. "Ik heb het natuurlijk met Danny gehad over deze transfer", zegt de 25-jarige aanvaller op de clubsite van KV Mechelen. "Daarnaast heb ik nog wat extra info ingewonnen over de club. En ja, ik heb alleen maar goede dingen gehoord."

"De interesse vanuit Mechelen is niet nieuw", vervolgt Da Cruz. "Ik heb in 2019 al contact gehad met mensen van hier, maar toen vond ik het beter om een andere stap in mijn carrière te zetten. Qua structuur is er heel wat veranderd sinds toen, nu voelt voor mij aan als het ideale moment om de overstap te maken. Vanaf het moment dat Tom Caluwé terug contact met me opnam, is alles eigenlijk vrij snel gegaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!