Nieuws

'Utrecht dendert door op transfermarkt en richt pijlen op transfervrije Córdoba'

'Utrecht dendert door op transfermarkt en richt pijlen op transfervrije Córdoba'

14-07-2022 10:56

FC Utrecht hoopt Iñigo Córdoba deze zomer in te lijven. De Spaanse aanvaller stond afgelopen seizoen op huurbasis onder contract bij Go Ahead Eagles, waarna hij terugkeerde naar Athletic Club. 

Córdoba heeft besloten om in goed overleg met de Spaanse club zijn contract te ontbinden. Naar verluidt zag trainer Ernesto Valverde geen rol weggelegd voor de voormalig Eredivisie-smaakmaker. Dit houdt in dat de Spanjaard transfervrij op te pikken is. Volgens AS zou Utrecht Córdoba graag weer naar de Eredivisie willen halen. De Bask maakte afgelopen seizoen furore in Deventer, waardoor de Domstedelingen weten wat voor speler ze in huis halen. 

Het Spaanse medium meldt dat Utrecht niet de enige gegadigde is. Naar verluidt heeft het Duitse FC Augsburg ook interesse in Córdoba, de eredivisionist lijkt echter wel het meest concreet. De Domstedelingen zijn deze zomer erg actief op de transfermarkt. De 25-jarige aanvaller kan de twaalfde zomeraanwinst worden voor Utrecht. Eerder werd de aanval al versterkt met de komst van ex-Oranje-international Bas Dost.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!