Opinie

Steun voor Van de Beek bij Manchester United: 'Solskjaer vermoordt spelers'

Steun voor Van de Beek bij Manchester United: 'Solskjaer vermoordt spelers'

07-11-2021 10:25

Jamie O'Hara, oud-middenvelder van onder meer Tottenham Hotspur, vindt dat Ole Gunnar Solskjaer Donny van de Beek 'vermoordt' bij Manchester United. O'Hara stelt dat de Nederlandse middenvelder te weinig speeltijd krijgt.

Van de Beek heeft het ook dit seizoen moeilijk in Manchester. Hij zit voornamelijk op de bank en mag af en toe invallen. Dat was ook het geval tegen Manchester City, toen Van de Beek werd toegezongen door de United-aanhang. De Oranje-international kan ook rekenen op de steun van O'Hara. "Deze man (Solskjaer, red.) vermoordt spelers", stelt de analist bij talkSPORT. "Van de Beek was genomineerd voor de Ballon d'Or en nu krijgt hij niet eens speeltijd."

"Als José Mourinho dit zou doen, zouden mensen op zijn deur kloppen en vragen: wat doe je met deze speler?!" O'Hara is ook niet te spreken over de bijrol van Jadon Sancho. "Ze betaalden 85 miljoen voor hem, maar zodra hij voor Solskjaer speelt wordt hij uit de Engelse ploeg gegooid."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!