Nieuws

Catalaanse media: Coutinho weigerde invalbeurt FC Barcelona

Catalaanse media: Coutinho weigerde invalbeurt FC Barcelona

07-11-2021 00:29

Philippe Coutinho zou een invalbeurt hebben geweigerd bij FC Barcelona. Dat meldt het Catalaanse TV3. De Braziliaan werd gevraagd om in te vallen, maar wilde dat niet.

TV3 heeft van journalisten vernomen dat Coutinho het verzoek geweigerd heeft. De flankspeler liep wel warm, maar was naar verluidt niet van plan om binnen de lijnen te komen. Na het ontslag van Ronald Koeman heeft Coutinho niet meer gespeeld. 

Interim-trainer Sergi Barjuán werd op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Celta (3-3) gevraagd naar het voorval, maar de Spanjaard wuifde de vraag resoluut weg. "Ik kijk niet naar spelers die bezig zijn aan hun warming-up. Ik focus me op de spelers die op het veld staan", zei hij diplomatiek.

Barcelona speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk tegen Celta de Vigo. De Catalanen gaven een 0-3 voorsprong weg en liepen in blessuretijd tegen de lamp.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!