Nieuws

De Jong is duidelijk: 'Gakpo en Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit'

De Jong is duidelijk: 'Gakpo en Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit'

13-07-2022 10:59 Laatste update: 11:02

Het behouden van Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo is op dit moment prioriteit voor PSV, vertelt technisch directeur John de Jong tegen Voetbal International. Het tweetal kan rekenen op veel belangstelling.

PSV haalde eerder Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Guus Til, Xavi Simons en Luuk de Jong naar Eindhoven en heeft nu een nieuwe opdracht. De club wil Gakpo en Sangaré koste wat het kost behouden, vertelt De Jong. "Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit. Hoe moeilijk dit wordt, kan ik op dit moment niet aangeven. Wij willen dat zij blijven en zij weten ook dat er begin augustus een heel belangrijke periode voor PSV aanbreekt met het oog op Champions League-kwalificatie."

"Mocht Gakpo bijvoorbeeld toch vertrekken, dan wordt het een heel grote uitdaging spelers van hetzelfde niveau of beter terug te halen die er ook nog direct staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!