Nieuws

Berlusconi is ambitieus: 'Spelers die al voorbij zijn gekomen, daar schrik je van'

Berlusconi is ambitieus: 'Spelers die al voorbij zijn gekomen, daar schrik je van'

13-07-2022 08:49

De ambitieuze Serie A-promovendus AC Monza heeft grootse plannen. Onder het beleid van Silvio Berlusconi moet de club grote namen binnen gaan halen. Bij #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur denken ze dat de Italianen nog lang niet klaar zijn.

Het ziet ernaar uit dat Monza Feyenoord-doelwit Wilfried Gnonto voor de neus van de Rotterdammers weg gaat kapen. Naast de negentienjarige international van Italië, wil de Serie A-promovendus voor nog eeen aantal stunts gaan zorgen op de transfermarkt. "Ambitieus is een understatement, noem het maar hyperambitieus", zegt VoetbalPrimeur-redacteur Lars Teunissen.

"Er zit een leuk verhaal aan vast. Silvio Berlusconi, de oud-premier van Italië, was eigenaar van AC Milan, maar heeft in 2017 zijn aandelen verkocht en is ingestapt bij het kleine broertje Monza. Ze gaan voor het eerst in 112 jaar Serie A spelen. Spelers die al voorbij zijn gekomen in het geruchtencircuit, daar schrik je van: Dybala, Dzeko, Icardi, Suárez.. Hem schijnen ze zelfs al een aanbod te hebben gedaan."

Naar verluidt kan Suárez een salaris van vijf miljoen euro per jaar opstrijken bij Monza. "Er zijn veel geruchten, maar ze hebben ook al veel spelers gehaald, hè. Ze hebben Stefano Sensi van Internationale en Matteo Pessina teruggehaald en hem meteen aanvoerder gemaakt. Hij heeft met Italië het EK gewonnen. Ze zijn echt hard op weg. Er zit geld bij Monza...", zegt presentator Dennie van Laar. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!