Transfernieuws

'Real Madrid beloont Rodrygo met vernieuwd contract na uitstekend seizoen'

'Real Madrid beloont Rodrygo met vernieuwd contract na uitstekend seizoen'

12-07-2022 23:38

Real Madrid heeft het contract van Rodrygo Goes opengebroken en verlengd. De Braziliaan lag nog tot 2025 vast, maar De Koninklijke willen de aanvaller belonen voor zijn goede seizoen, waardoor een contractverlenging tot 2028 is getekend. 

Dat meldt MARCA. Volgens het medium heeft Rydrygo het vernieuwde contract al ondertekend en is het een kwestie van tijd voordat Real het nieuws bekendmaakt. Met de nieuwe verbintenis krijgt de Braziliaan een hoger salaris en is er, zoals clubs in Spanje de laatste tijd vaker doen, een ontsnappingsclausule van één miljard euro in het contract verwerkt. 

Rodrygo beleefde een uitstekende tweede seizoenshelft bij Los Blancos. De aanvaller scoorde zeven keer en gaf drie assists in dertien wedstrijden en was vooral in de knockout-fase Champions League erg belangrijk. Rodrygo won tot nu toe één keer de Champions League, twee keer de Spaanse beker en twee keer de Spaanse landstitel met Real. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!