Nieuws

'PSV wil verlengen met belofte van Jong PSV en ziet speler met grote toekomst'

'PSV wil verlengen met belofte van Jong PSV en ziet speler met grote toekomst'

12-07-2022 23:07 Laatste update: 23:19

PSV wil zo snel mogelijk het contract van Ismael Saibari verlengen. De 21-jarige middenvelder presteerde goed bij Jong PSV onder Ruud van Nistelrooij en de Eindhovenaren willen de speler deze week nog een meerjarige contractverlenging aanbieden. 

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Het huidige contract van Saibari loopt tot 2023 door, waardoor PSV er baat bij heeft zich te haasten met een nieuwe verbintenis. De middenvelder werd in 2020 overgenomen van KRC Genk. 'PSV heeft in hem een speler gezien die heel bepalend kan zijn op het middenveld, met aan de bal belangrijke impulsen. Daarbij heeft hij het vermogen om om te schakelen', meldt het ED. 

Saibari moet nog wel enkele stappen zetten om aan te sluiten bij het eerste elftal en de concurrentie op het middenveld is fors. Zo staan Joey Veerman, Xavi Simons, Guus Til en Richard Ledezma vooraan in de rij, al kan laatstgenoemde nog worden verhuurd door de club. Naast Saibari is PSV ook van plan het contract van Kjell Peersman te verlengen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!