Nieuws

Europese tegenstander van Van Bommel bekend: Belgen treffen oude bekende Feyenoord

Europese tegenstander van Van Bommel bekend: Belgen treffen oude bekende Feyenoord

12-07-2022 22:15 Laatste update: 22:22

Royal Antwerp FC weet waar het aan toe is in de tweede voorronde van de Conference League. FC Drita, vorig seizoen nog tegenstander van Feyenoord, treft de ambitieuze Belgische club in de tweede editie van het nieuwe toernooi. 

FC Drita stond in de eerste voorronde tegenover Inter Turku en verloor het uitduel met 1-0. Dinsdag werd het thuisduel echter met 3-0 gewonnen, waardoor de Kosovaarse voetbalclub doorstroomt naar de tweede voorronde. Het tweeluik met Antwerp staat al op 21 juli en 28 juli gepland. 

Feyenoord stond in de eerste editie van de Conference League al tegenover de club in de tweede kwalificatievoorronde. De Rotterdammers hadden veel moeite met de stugge ploeg: in het uitduel werd met 0-0 gelijkgespeeld en in De Kuip was Feyenoord met 3-2 te sterk. Een hattrick van Guus Til, waaronder een doelpunt in de slotminuut, was nodig om de Kosovaarse club uit te schakelen. Nu mag de ploeg het tegen Antwerp proberen, die zich onlangs versterkten met Bas Dost en oud-Ajacied Toby Alderweireld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!