Transfernieuws

'West Ham wil PSG de pas afsnijden en oud-PSV'er op het laatste moment vastleggen'

'West Ham wil PSG de pas afsnijden en oud-PSV'er op het laatste moment vastleggen'

12-07-2022 20:19

West Ham United heeft de strijd om Gianluca Scamacca nog niet opgegeven. De Engelse club kwam medio juni al in beeld om de Italiaanse aanvaller vast te leggen, maar Paris Saint-Germain werd ook concreet en leek de beste papieren te hebben. De Parijse club weigert echter het gewenste bedrag op tafel te leggen. 

Dat melden transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. Scamacca, die sinds 2017 bij US Sassuolo speelt, kwam in het verleden uit voor PSV. De spits draaide mee in de O17- en O19-elftallen van de Eindhovenaren, maar werd te licht bevonden en maakte de overstap naar het beloftenelftal van Sassuolo. Enkele jaren later werd de Italiaan ook een seizoen gehuurd door PEC Zwolle. PSV kan een miljoenenbedrag overhouden aan een transfer van Scamacca.

PSG wil de spits graag inlijven, maar weigert meer dan 40 miljoen euro neer te leggen voor de spits. Scamacca verlengde in april van dit jaar zijn contract nog bij de Italiaanse club, waardoor hij tot 2026 vastligt en de Italiaanse club de hoofdprijs kan vragen. Sassuolo wil naar verluidt 50 miljoen euro zien en dat ziet PSG niet gebeuren. West Ham United was eerder al geïnteresseerd in de spits en zoekt nu naar manieren om de transfer alsnog te kapen, aangezien PSG en Sassuolo niet dichter tot elkaar lijken te komen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!