Nieuws

Brenet is blij met nieuw contract: 'Ik heb twee jaar van mijn carrière weggegooid'

Brenet is blij met nieuw contract: 'Ik heb twee jaar van mijn carrière weggegooid'

12-07-2022 18:21 Laatste update: 18:22

Joshua Brenet is blij met zijn nieuwe verbintenis bij FC Twente. De verdediger bloeide in Enschede weer op, nadat hij naar eigen zeggen twee jaar heeft weggegooid.

Brenet zette onlangs zijn handtekening onder een tweejarig contract. De verdediger werd lange tijd in verband gebracht met PSV en Feyenoord. Ook vanuit het buitenland zou er interesse zijn. "Tuurlijk ben je ambitieus, maar je moet ook in je achterhoofd houden dat je op een bepaalde leeftijd komt dat je kan zeggen: je hebt bijna twee jaar van je carrière weggegooid", doelt Brenet op zijn mislukte avontuur bij TSG Hoffenheim. "Dat voelt zo ja. Ik heb twee jaar bijna niet gespeeld, dan is het gewoon weggegooid. Hoe kan je het anders noemen?"

De verdediger heeft een sterk gevoel gekregen bij Twente en dat is ook één van de redenen dat hij koos voor een verlenging. "Het is niet alleen belangrijk dat ik zelf een goed gevoel heb bij de club, dat moet mijn familie ook hebben. Dat gevoel hebben we bij FC Twente", vertelde Brenet eerder al op de clubsite van Twente. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie