Nieuws

Pogba bij presentatie: 'Ik had veel problemen bij Manchester United'

Pogba bij presentatie: 'Ik had veel problemen bij Manchester United'

12-07-2022 15:26

Paul Pogba is dinsdag officieel gepresenteerd als Juventus-speler. De Franse middenvelder keert zes jaar na zijn vertrek terug bij De Oude Dame en kijkt uit naar de uitdagingen die hem wachten. Naar eigen zeggen had de international veel problemen bij The Red Devils.

In 2016 betaalde United nog 105 miljoen euro om Pogba los te weken. Toch dacht de spelverdeler ook in Engeland nog vaak terug aan zijn oude liefde. "Het was altijd een genoegen om de genegenheid van Juventus-fans door de jaren heen te zien", zegt Pogba bij zijn presentatie. "Ik was gefocust om het goed te doen in Manchester, maar aan het eind van het jaar dacht ik dat ik graag terug wilde keren en dat deed ik ook. Ik had veel problemen in Manchester, zoals blessures, verschillende managers en posities op het veld."

Voor Pogba voelt de terugkeer naar Juventus als 'thuiskomen'. "Mensen verwelkomden mij hier zoals in een droom. Ik kan alleen maar heel blij zijn om hier terug te keren." Zodoende gaat de middenvelder opnieuw samen werken met Massimiliano Allegri. "Ik heb altijd een warme band met hem gehad. We hebben prachtige jaren samen beleefd, dit was het juiste moment om hier terug te komen met de juiste persoon aan het roer", aldus Pogba.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!