Transfernieuws

'Ziyech op weg naar de uitgang, Raphinha komt niet: Chelsea kijkt bij Bayern'

'Ziyech op weg naar de uitgang, Raphinha komt niet: Chelsea kijkt bij Bayern'

12-07-2022 12:20

Chelsea is volgens The Times serieus in de markt om Serge Gnabry te kopen van Bayern München. De interesse hangt samen met het aanstaande vertrek van Hakim Ziyech (naar verluidt naar AC Milan) en het mislopen van Raphinha.

Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt de Braziliaanse Leeds United-rechtsbuiten naar FC Barcelona. Daardoor schakelt Chelsea door volgens de Britse kwaliteitskrant, aangezien Ziyech op de nominatie staat om verhuurd te worden. Gnabry voldoet aan het profiel en beschikt in München nog een contract tot medio 2023.

Een verlenging van zijn contract is ver weg. Gnabry zou een exorbitant salaris geëist hebben, waar Der Rekordmeister niet aan wil voldoen. Gezien zijn verleden bij Arsenal zou een transfer van de Duitser naar stadsgenoot Chelsea gevoelig liggen. Volgens informatie van BILD heeft Gnabry precies om die reden geen trek in een transfer naar The Blues.

Chelsea lijkt zich op korte termijn te versterken met Raheem Sterling. Op korte termijn wordt de aanvaller van Manchester City op Stamford Bridge verwacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!