Nieuws

'Nog geen miljoenen naar Eindhoven: Scamacca-akkoord PSG en Sassuolo nog ver weg'

'Nog geen miljoenen naar Eindhoven: Scamacca-akkoord PSG en Sassuolo nog ver weg'

12-07-2022 08:31

De Gianluca Scammaca-onderhandelingen tussen Sassuolo en Paris Saint-Germain zijn niet in zo een vergevorderd stadium als dat men dacht, meldt Gianluca Di Marzio. Zodoende moet PSV wachten op de miljoenen die aanvankelijk al hun kant op leken te komen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat PSG Scammaca graag aan de selectie toe wil voegen. Volgens het Franse Le Parisien leek een akkoord tussen PSG en Sassuolo van vijftig miljoen euro nabij. Di Marzio meldt dat dit anders ligt. De Parijzenaren zouden echter maar tot dertig à 35 miljoen euro willen gaan, terwijl Sassuolo inderdaad vijftig miljoen euro verwacht.

Dat betekent dat de clubs nog zeker zo’n tien à vijftien miljoen euro uit elkaar liggen. In Eindhoven zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten worden gehouden: PSV beschikt namelijk over een doorverkooppercentage van ongeveer tien procent. Mocht de transfer plaatsvinden, kan de Eredivisie-grootmacht de nodige miljoenen bijschrijven.

Scammaca speelde enkele jaren in Nederland voor zijn succesverhaal in de Serie A. Bij PSV speelde de Italiaan in de jeugd en later flopte de spits bij PEC Zwolle. Afgelopen seizoen scoorde de Italiaans international zestien keer in de Italiaanse competitie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s