Transfernieuws

James weken na PSV-fiasco nu wél in regio Eindhoven, 'Roma op het vinkentouw'

James weken na PSV-fiasco nu wél in regio Eindhoven, 'Roma op het vinkentouw'

12-07-2022 07:25

Twee weken geleden werd Nederland even opgeschud door de geruchten dat PSV James Rodrígues binnen zou galen. Inmiddels is James écht in de buurt van Eindhoven, waar zijn huidige club Al Rayyan momenteel een trainingskamp belegt. Ondertussen is er sluimerende interesse van AS Roma.

De PSV-fans waren door het dolle heen toen werd gemeld dat PSV bezig was met de komst van James. De Colombiaan zou zelfs in Eindhoven gespot zijn. Het maakt het extra komisch dat James nu wél in Brabant is met zijn huidige werkgever uit Qatar. Dinsdag speelt Al Rayyan een oefenduel met Roda JC. Het zou zomaar eens het laatste duel van James voor de Qatarese club kunnen zijn.

De oud-speler van Real Madrid wordt in Qatar namelijk gelinkt aan het AS Roma van José Mourinho. De Italianen zouden de spelverdeler graag terug naar Europa halen. James zou daar niet onwelwillend tegenover staan. De Colombiaans international, die dinsdag 31 jaar wordt, heeft nog een contract voor twee jaar bij Al Rayyan.

James lijkt dus in ieder geval niet naar PSV te komen. De geruchten werden eerder al de kop in gedrukt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!