Breaking news

'Ajax gaat met Manchester United om de tafel over mogelijke transfer Martínez'

'Ajax gaat met Manchester United om de tafel over mogelijke transfer Martínez'

11-07-2022 22:05 Laatste update: 22:08

Ajax en Manchester United gaan onderhandelen over een transfer van Lisandro Martínez. De Amsterdammers willen minimaal 55 miljoen euro voor de Argentijnse verdediger, melden De Telegraaf en Voetbal International.

Martínez heeft er geen geheim van gemaakt: de Argentijn wil graag weg bij Ajax en de overstap maken naar de Premier League. De Amsterdammers willen bij een bod tussen de 55 en zestig miljoen euro meewerken aan een vertrek. Martínez beschikt bij Ajax nog over een driejarig contract en daarom kan de landskampioen hoog in de boom gaan zitten. United legde eerder al een bod van 45 miljoen euro op tafel, maar dat werd resoluut van tafel geveegd door de Amsterdammers.

Mocht Ajax er met United uitkomen, zal Martínez herenigd worden met zijn oude trainer Erik ten Hag, die met Tyrell Malacia zijn eerste versterking kon toevoegen aan de selectie. Christian Eriksen en Frenkie de Jong staan ook nog hoog op het lijstje van The Red Devils, terwijl sterspeler Cristiano Ronaldo zijn zinnen heeft gezet op een vertrek.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!