Nieuws

De Telegraaf: Ajax en AZ helemaal akkoord, Wijndal wordt dinsdag gepresenteerd

De Telegraaf: Ajax en AZ helemaal akkoord, Wijndal wordt dinsdag gepresenteerd

11-07-2022 21:27 Laatste update: 21:28
1

Owen Wijndal zal dinsdag worden gepresenteerd bij Ajax. De linksback heeft de medische keuring doorstaan en zal voor vijf jaar tekenen in Amsterdam, meldt De Telegraaf.

Wijndal wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar de onderhandelingen tussen de landskampioen en AZ duurde erg lang. Beide partijen zijn tot een overeenstemming gekomen van tien miljoen euro. Wijndal stond naar verluidt ook op het lijstje van Sevilla.

De linksback is bij AZ begonnen aan de voorbereiding, maar werd tijdens oefenwedstrijden aan de kant gehouden. Trainer Pascal Jansen loofde de houding van zijn aanvoerder, die zijn zinnen al lange tijd had gezet op een overstap naar Ajax. Wijndal is na Steven Bergwijn de tweede aanwinst voor de Amsterdammers. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van AZ en vertrekt na 142 officiele duels in de hoofdmacht van de Alkmaarders.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!