Nieuws

Brenet tekent nieuw contract bij FC Twente: 'We hebben even geduld moeten hebben'

Brenet tekent nieuw contract bij FC Twente: 'We hebben even geduld moeten hebben'

11-07-2022 20:46 Laatste update: 20:47
1

Joshua Brent blijft FC Twente trouw. De verdediger heeft in Enschede zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

Brenet kon rekenen op interesse van onder meer PSV en Feyenoord, maar kiest voor een langer verblijf bij Twente. "Afgelopen half jaar heb ik met veel plezier en blijdschap bij FC Twente gespeeld en mezelf als voetballer weer kunnen laten zien", reageert hij op de clubsite. "Het is niet alleen belangrijk dat ik zelf een goed gevoel heb bij de club, dat moet mijn familie ook hebben. Dat gevoel hebben we bij FC Twente."

Technisch directeur Jan Streuer is erg blij met het langer verblijf van Brenet. "We hebben even geduld moeten hebben, maar zijn heel blij dat Joshua voor een nieuwe periode bij FC Twente heeft gekozen. Joshua is een speler met heel specifieke kwaliteiten en het afgelopen half jaar heeft hij bij FC Twente laten zien tot een van de beste rechterverdedigers van Nederland te behoren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!