Transfernieuws

Opmerkelijk: Balotelli wakkert via Instagram geruchten over Spaanse transfer aan

Opmerkelijk: Balotelli wakkert via Instagram geruchten over Spaanse transfer aan

11-07-2022 12:50 Laatste update: 12:51

Mario Balotelli heeft de geruchten over een overstap naar Spanje zelf aangewakkerd. De Italiaanse spits van Adana Demirspor vroeg zijn volgers op Instagram of zij een overstap naar La Liga zien zitten.

De flamboyante goalgetter liet afgelopen seizoen herhaaldelijk zijn voeten spreken en kwam in totaal tot negentien treffers voor de Süper Lig-club. Alhoewel zijn contract bij Adana nog tot medio 2024 doorloopt, lijkt Super Mario elders met zijn hoofd te zitten. De 31-jarige aanvaller vraagt zijn volgers of zij een transfer naar Spanje zien zitten.

Volgens informatie van Spaanse media, waaronder AS, is Valencia de beoogde bestemming. Adana-voorzitter Murat Sancak vertelde in juni echter nog geen aanbieding van Los Che te hebben ontvangen. Balotelli zou over een clausule beschikken waardoor hij voor een bedrag van vijf miljoen euro mag vertrekken. Zijn huidige waarde wordt door Transfermarkt geschat op 2,8 miljoen euro.

Balotelli Instagram

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!