Transfernieuws

Done deal: Forrest heeft beet en betaalt 20 miljoen voor Liverpool-rechtsback

Done deal: Forrest heeft beet en betaalt 20 miljoen voor Liverpool-rechtsback

11-07-2022 12:24
2

Nottingham Forrest heeft Neco Williams gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De vleugelverdediger komt over van Liverpool en heeft een contract tot medio 2026 bij de promovendus getekend.

De international van Wales is alweer de zesde aanwinst van het seizoen voor Nottingham Forrest. Naar verluidt wordt er ruim twintig miljoen euro naar Liverpool overgemaakt. "Ik ben ontzettend opgewonden om te tekenen bij Nottingham Forrest en ik kan niet wachten om deze geweldige club vooruit te helpen in de Premier League", zegt Williams op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever.

"Deze club heeft een geweldige historie", doelt de wingback onder meer op de Europa Cup 1-winst uit 1979 en 1980. "Deze club is ontzettend ambitieus. Ik kijk ernaar uit om mijn ploeggenoten te ontmoeten en ik ben klaar voor de uitdagingen die ons wachten." Door Liverpool werd Williams het afgelopen half jaar verhuurd aan Fulham, dat net als Forrest wist te promoveren naar de Premier League. Uiteindelijk kwam de 21-voudige international tot 33 officiële optredens in de hoofmacht van The Reds.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie