Transfernieuws

'Voormalig PSV'er verlaat Manchester United voor contract bij Fulham'

'Voormalig PSV'er verlaat Manchester United voor contract bij Fulham'

11-07-2022 10:37

Andreas Pereira is hard op weg om zich binnenkort speler van Fulham te mogen noemen. Volgens Fabrizio Romano heeft Manchester United een akkoord bereikt met de Londense club over een transfersom.

De transferspecialist weet dat Fulham 11,8 miljoen euro overmaakt naar de club van manager Erik ten Hag. Door bonussen kan het bedrag nog oplopen met 3,5 miljoen euro. Pereira speelde tot 2013 in de jeugd van PSV en werd toen weggeplukt door Manchester United. Een grote doorbraak beleefde de in België geboren enkelvoudig Braziliaans international nooit.

De spelmaker werd verhuurd aan Flamengo, Lazio Roma, Valencia en FC Granada. Pereira kwam in totaal tot 75 officiële wedstrijden namens United en scoorde daarin vier keer. Daarnaast gaf hij vijf assits. Volgens Romano is de transfer in kannen en kruiken en tekent de aanvallende middenvelder een contract tot medio 2026 op Craven Cottage. Daarin is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!