Transfernieuws

'Bayern erkent beperkte houdbaarheidsdatum Lewandowski en kijk naar Tottenham'

'Bayern erkent beperkte houdbaarheidsdatum Lewandowski en kijk naar Tottenham'

11-07-2022 07:41 Laatste update: 07:44

Bayern München weigert nog altijd om Robert Lewandowski te laten gaan, maar begrijpt dat de Poolse spits sowieso na het volgende seizoen vertrekt. Der Rekordmeister is daarom alvast op zoek naar een waardige vervanger en ziet Harry Kane als een goede kandidaat. 

Dat meldt het Duitse Kicker. De 28-jarige Kane zit al sinds 2010 bij Tottenham en leek de afgelopen zomer dicht tegen een overstap naar Manchester City. De transfer ging echter niet door en de topspits bleef in Londen. De vraag is of Kane financieel haalbaar is voor Bayern, maar dat een opvolger moet worden gevonden voor Lewandowski is wel duidelijk. 

FC Barcelona wordt al wekenlang in verband gebracht met de Poolse spits en de Catalanen zouden inmiddels een bod van vijftig miljoen euro hebben uitgebracht. Bayern wil er echter niets van weten en houdt de spits in Duitsland, al wordt er door het aflopende contract (Lewandowski ligt tot 2023 vast) een goed bod afgeslagen. Kane scoorde het afgelopen seizoen zeventien keer in de Premier League en gaf negen assists. Lewandowski deed het iets beter in de Bundesliga: de Pool kwam tot 35 doelpunten en vier assists. 

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg #DoneDeal ook op Twitter en Instagram!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!