Nieuws

'Ambitieus Heerenveen richt pijlen op ex-NAC'er en Zweedse rechtsback'

'Ambitieus Heerenveen richt pijlen op ex-NAC'er en Zweedse rechtsback'

10 juli - 22:25
0

Lewis Fiorini en Hussein Ali staan op de radar bij sc Heerenveen, dat meldt Voebal International. De Friese club beslist komende week of het tweetal definitief naar Friesland zal komen.

Fiorini staat momenteel onder contract bij Manchester City en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Lincoln City. Volgens VI zou Heerenveen de twintigjarige Engelsman graag willen inlijven, nadat Siem de Jong, Nicolas Madsen en Hamdi Akujobi deze zomer vertrokken zijn. Fiorini speelde in het seizoen 2020/2021 al één jaar op de Nederlandse velden. Hij kwam in totaal 32 keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie voor NAC Breda.

Ali staat ook op het wensenlijstje van trainer Kees van Wonderen. De twintigjarige rechtervleugelverdediger is momenteel op proef bij Heerenveen. Hij speelde mee in de met 4-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Top Oss. In dit duel heeft de Zweed veel indruk gemaakt op Van Wonderen en zijn assistenten. 

Fiorini en Ali worden mogelijk de vierde én vijfde zomeraanwinst voor Heerenveen. Eerder kwamen Andries Noppert, Alex Timossi en Mats Köhlert al naar Friesland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie