Transfernieuws

'Feyenoord krijgt concurrentie van Serie A-club  in strijd om gewilde Gnonto'

'Feyenoord krijgt concurrentie van Serie A-club in strijd om gewilde Gnonto'

10-07-2022 19:55 Laatste update: 20:39
2

Feyenoord krijgt concurrentie van AC Monza in de strijd om de handtekening van Wilfried Gnonto. Het achttienjarige talent van FC Zürich is de volgende naam die gelinkt wordt aan de hyperambitieuze Serie A-club.

Silvio Berlusconi is de steenrijke eigenaar van Monza en de naam van Gnonto prijkt op zijn verlanglijstje, weet La Gazzetta dello Sport. Feyenoord bracht eerder al een bod uit op de Italiaans international, maar de voorzitter van FC Zürich deed het voorstel als 'belachelijk' af. Naar verluidt wilden de Rotterdammers zeven miljoen inclusief bonussen betalen voor de aanvaller, maar willen de Zwitsers minimaal tien miljoen euro zien.

Zaterdag schreef journalist Alfredo Pedullà al dat Monza in de ambitie om de Serie A te bestormen bezig is met de komst van Luis Suárez. Daarnaast werd Italiaans international Matteo Pessina verrassend aangetrokken van Atalanta Bergamo en direct gebombardeerd tot aanvoerder. Mauro Icardi en Andrea Pinamonti zouden ook als transferdoelwitten gezien worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!