Nieuws

NEC krijgt hulp uit Den Haag: 'Deden we al bij AZ, speelschema overlapt niet'

NEC krijgt hulp uit Den Haag: 'Deden we al bij AZ, speelschema overlapt niet'

05-11-2021 21:06

ADO Den Haag heeft NEC aangeboden om de komende weken gebruik te maken van het Cars Jeans Stadion. De Nijmegenaren kunnen vanwege veiligheidsredenen voorlopig niet in De Goffert spelen.

Het stadion van NEC kan voorlopig niet door fans bezocht worden, omdat er scheuren zijn ontdekt in de tribune. Na het instorten van het uitvak, na de derby tegen Vitesse, werd onderzocht wat er aan het stadion mankeert en dat is serieus. Tot de winterstop spelen de Nijmegenaren sowieso niet voor volle tribunes, tenzij het aanbod uit Den Haag geaccepteerd wordt.

Tegenover Omroep West heeft ADO namelijk bevestigd dat het contact heeft opgenomen met NEC. "We hebben ze de helpende hand geboden", laat een woordvoerder weten. "We hebben gekeken naar de speelschema's en die overlappen elkaar niet. Ook hebben we bij ADO de kennis en de expertise, omdat we dit eerder ook bij AZ hebben gedaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!