Transfernieuws

'Swansea bepaalt vraagprijs voor topschutter Piroe: PSV volgt ontwikkelingen'

'Swansea bepaalt vraagprijs voor topschutter Piroe: PSV volgt ontwikkelingen'

10-07-2022 17:59

Swansea City heeft de vraagprijs voor Joël Piroe bepaald op een bedrag van 23 miljoen euro, schrijft The Daily Mail. De aanvaller kwam vorig jaar nog over van PSV en groeide in zijn debuutseizoen in Engeland uit tot sensatie.

De spits schoot maar liefst 22 keer met scherp in 45 wedstrijden in het Championship. Door zijn prestatie heeft Piroe zich in de kijker gespeeld van meerdere Premier League-clubs. Volgens de Engelse boulevardkrant is onder meer Leeds United geïnteresseerd in de aanvaller.

Het contract van Piroe bij Swansea City loopt tot medio 2024, waardoor er een fors bedrag op tafel moet komen: voor minder dan 23,6 miljoen euro gaat de club uit Wales niet met geïnteresseerde clubs om de tafel zitten.

Doorverkooppercentage PSV

Vorig jaar schreef het Eindhovens Dagblad dat PSV een doorverkooppercentage bedongen heeft. Over de hoogte hiervan is niets bekend. De Brabanders verdienden deze transferperiode al eerder geld door doorverkooppercentages. Zo leverde de transfer van Steven Bergwijn PSV ruim één miljoen euro op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll