Transfernieuws

'Fein (ex-PSV) hard op weg om in MLS ploeggenoot van Bale en Chiellini te worden'

'Fein (ex-PSV) hard op weg om in MLS ploeggenoot van Bale en Chiellini te worden'

10-07-2022 17:25

Voormalig PSV'er Adrian Fein gaat binnenkort een transfer maken naar de Major League Soccer, meldt Sport1. De middenvelder van Bayern München is hard op weg om ploeggenoot te worden bij Los Angeles FC, de club waar Gareth Bale en Giorgio Chiellini sinds kort onder contract staan.

De Duitser kwam nooit in actie voor Der Rekordmeister en zover lijkt het dus niet te komen. Het contract van Fein bij Bayern loopt nog één jaar door, waardoor er een transfersom op tafel moet komen. Sinds 2018/19 werd de spelverdeler verhuurd aan achtereenvolgens Jahn Regensburg, Hamburger SV, PSV en Greuther Fürth.

Bij de Eindhovenaren kwam Fein evenmin uit de verf. Slechts dertien keer kwam hij in actie, viermaal vanaf de aftrap. Het was dan ook weinig verrassend dat PSV geen gebruik maakte van de optie tot koop (zes miljoen euro) die was bedongen in de huurovereenkomst. Over de transfersom is nog niets bekend. Fein's waarde wordt op zevenhonderdduizend euro geschat door Transfermarkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!