Nieuws

Kanté en Loftus-Cheek niet mee op trainingskamp Chelsea: duo komt VS niet in

Kanté en Loftus-Cheek niet mee op trainingskamp Chelsea: duo komt VS niet in

10-07-2022 17:17

N'Golo Kanté en Ruben Loftus-Cheek reizen niet met Chelsea mee voor het trainingskamp in de Verenigde Staten. Het duo komt het land niet in, wegens hun vaccinatiestatus.

Het tweetal is niet gevaccineerd tegen het coronavirus en mogen daarom de Verenigde Staten niet in. Buitenlanders die de VS willen bezoeken moeten minimaal twee vaccins hebben tegen het virus. Chelsea heeft via de officiële kanalen gecommuniceerd dat twee spelers niet meegaan door hun vaccinatiestatus.

Alhoewel The Blues in het midden laten om welke voetballers het gaat, lijkt het om Kanté en Loftus-Cheek te gaan. Zij ontbreken in de selecite. Hakim Ziyech gaat wel mee naar Amerika, waar Chelsea oefent tegen Arsenal, Club América en Charlotte FC. De buitenspeler zou in de belangstelling staan van de Italiaanse grootmacht AC Milan. Voormalig middenvelder van Vitesse, Mason Mount, maakt eveneens onderdeel uit van de spelersgroep van Thomas Tuchel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!