Nieuws

Gedrag van Feyenoord-fans zorgt voor trots in De Kuip: 'Zeker na het incident'

Gedrag van Feyenoord-fans zorgt voor trots in De Kuip: 'Zeker na het incident'

05-11-2021 20:50

Feyenoord heeft de ongeveer zevenduizend fans die deze week de reis naar Berlijn maakten om hun ploeg te ondersteunen bedankt. De Stadionclub rept in een statement over 'fantastische steun' in en rondom het Olympiastadion.

Feyenoord wil in zijn dankwoord vooral de fans bedanken die geen problemen veroorzaakten in de Duitse hoofdstad. 'De club is trots op het positieve gedrag van het overgrote deel van het meegereisde legioen, zeker na het incident bij de Berlijnse muur dat in de aanloop naar de wedstrijd in het nieuws kwam', valt te lezen op de Rotterdame clubsite.

Het gedrag van de kleine groep die wel onrust veroorzaakte en een deel van East Side Gallery bekladde, wordt veroordeeld. Over de sfeer in het stadion is Feyenoord zeer te spreken. 'In het stadion droeg de fantastische support bij aan een historische Europese uitzege. Feyenoord hoopt dat alle supporters veilig thuis zijn gekomen en wenst zij die nog terug moeten een goede reis naar huis.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!