Transfernieuws

Nottingham Forest pakt door en neemt linksback over van Bayern München

Nottingham Forest pakt door en neemt linksback over van Bayern München

10-07-2022 11:25 Laatste update: 11:25

Omar Richards maakte de overstap van Bayern München naar Nottingham Forest. De promovendus heeft het nieuws zondag officieel naar buiten gebracht.

Richards is afkomstig uit de jeugdopleiding van Fulham en belandde via Reading bij de Duitse landskampioen. Het afgelopen seizoen kwam de linksback maar tot zeventien officiële duels voor Bayern en daarom kiest hij nu voor een vertrek. Bij Nottingham heeft hij zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract.

Nottingham promoveerde afgelopen jaar via de play-offs naar de Premier League en keert na 23 jaar afwezigheid terug op het hoogste niveau in Engeland. De club lijkt gelijk goed te willen doorpakken. Eerder maakten Taiwo Awoniyi, Moussa Niakhaté, Giulian Biancome en Dean Henderson ook al de overstap naar de promovendus. Nottingham gaf deze zomer al meer dan vijftig miljoen euro uit aan inkomende transfers en lijkt nog niet uitgewinkeld te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!