Nieuws

ESPN deelt prijzen uit: Go Ahead Eagles-smaakmaker en NEC'er de gelukkigen

ESPN deelt prijzen uit: Go Ahead Eagles-smaakmaker en NEC'er de gelukkigen

05-11-2021 15:47

De prijs voor Speler van de Maand in de Eredivisie is in Deventer uitgereikt. Go Ahead Eagles-aanjager en -smaakmaker Luuk Brouwers blijft Dusan Tadic en Jesper Karlsson voor en kroont zichzelf tot beste speler van de maand oktober. 

Brouwers beleefde een ongekend productieve maand, door vier goals en één assist voor zijn rekening te nemen. Voor hemzelf in één maand tijd al een verbetering ten opzichte van vorig seizoen, toen hij in de Keuken Kampioen Divisie in het gehele seizoen drie keer tot scoren kwam. NEC'er Elayis Tavsan is ook in de prijzen gevallen. De aanvaller is in navolging van Jurriën Timber en ploeggenoot Ali Akman uitgeroepen tot Johan Cruijff Talent van de Maand.

Het tweetal ontbreekt logischerwijs niet in het Elftal van de Maand, dat wordt aangevuld met vier Ajacieden. Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Timber en Tadic hebben een plekje bemachtigd in het elftal met de uitblinkers van oktober. Zij worden bijgestaan door Richiedly Bazoer, Loïs Openda (beiden Vitesse), Vangelis Pavlidis en Owen Wijndal (beiden AZ) en PSV'er Ibrahim Sangaré.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!