Transfernieuws

'Feyenoord in de markt voor Mexicaanse middenvelder uit de Primera División'

'Feyenoord in de markt voor Mexicaanse middenvelder uit de Primera División'

09-07-2022 13:06
1

Feyenoord zit op een vinkentouw voor Orbelín Pineda. Goed nieuws voor de Rotterdammers: de Celta de Vigo-spelverdeler mag vetrekken en gaat daarom niet mee op een voorbereidingstour in Mexico.

Celta de Vigo reist naar Mexico af om zich voor te bereiden op het nieuwe Primera División-seizoen. TUDN meldt dat Pineda in ieder geval niet zal meereizen, de middenvelder mag op zoek naar een nieuwe club. Het medium meldt dat Celta de speler 'met handen en voeten vastbindt' en een transfer forceert. Pineda kon al naar Mexico, om daar voor Toluca of Chivas te spelen. De middenvelder had daar geen trek in.

Naast de Mexicaanse clubs is dus ook Feyenoord geïnteresseerd. Ook AEK Athene, Standard Luik en Rayo Vallecano worden genoemd. Pineda streek pas in januari neer in Europa. Celta nam de middenvelder over van het Mexicaanse Cruz Azul. Uiteindelijk speelde Pineda zeven duels voor de Spanjaarden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!