Transfernieuws

'Dolberg kan Frankrijk na drie jaar verlaten voor avontuur in Premier League'

'Dolberg kan Frankrijk na drie jaar verlaten voor avontuur in Premier League'

09-07-2022 09:58

Premier League-club Brentford is in de markt om Kasper Dolberg naar Engeland te halen. De toenadering tot OGC Nice is inmiddels gezocht, meldt Get French Football News.

De nieuwe trainer Lucien Favre lijkt met Nice in een 4-3-3 systeem te gaan willen spelen. Afgelopen jaar stond de voormalig Ajacied juist vaak als spits naast clubtopscorer Andy Delort in een 4-4-2 formatie. Met achttien doelpunten lijkt de Algerijn verzekerd van zijn plek. Volgens GFFN is Dolberg niet onomstreden en staat Nice open voor een verkoop.

Tot dusver liet Dolberg 24 keer het net bollen in 85 optredens voor de Franse subtopper. In het afgelopen seizoen kwam hij slechts zes keer tot scoren. Een transfer lijkt niet bij voorbaat uitgesloten, des te meer de Rivièra-club ook gelinkt wordt aan de transfervrije Edinson Cavani en Borussia Mönchengladbach-spits Allesane Pléa. Bij Brentford staat met manager Thomas Frank een landgenoot van Dolberg aan het roer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!