Nieuws

Feyenoord-verdediger niet bezig met afscheid: 'Voel me thuis in Nederland'

Feyenoord-verdediger niet bezig met afscheid: 'Voel me thuis in Nederland'

09-07-2022 08:20

Gernot Trauner is met Feyenoord bezig aan de voorbereiding op zijn tweede seizoen in Nederland. De Oostenrijker voelt zicht thuis in Nederland en geeft aan niet bezig te zijn met een transfer.

Met Marcos Senesi vormde de mandekker het afgelopen jaar het hart van de verdediging van Feyenoord. Mede dankzij hun inspanningen werd de finale van de Conference League bereikt. Ondanks zijn sterke spel, is Trauner niet bezig met een transfer. "Ik verwacht het niet, ik voel me thuis in Nederland', zegt de centrale verdediger tegen het Algemeen Dagblad. "Het is niet mijn intentie, maar het blijft de voetbalwereld."

Er is het nodige veranderd bij Feyenoord, nu Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) vertrokken zijn uit Rotterdam. "Maar we zijn vol vertrouwen dat er straks weer een sterke ploeg op het veld zal staan", reageert Trauner. "We gaan door op de ingeslagen weg, wij moeten de basis leggen zodat de spelers die straks naar Feyenoord komen makkelijker kunnen instromen. Zo ging dat vorig seizoen ook. Toen kwamen de spelers ook laat in de zomer. We moeten niet ongerust zijn, het komt wel goed."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!