Transfernieuws

Tottenham kan eindelijk Lenglet presenteren na wekenlange onderhandelingen

Tottenham kan eindelijk Lenglet presenteren na wekenlange onderhandelingen

08-07-2022 20:32 Laatste update: 21:08

Tottenham Hotspur heeft vrijdagavond Clément Lenglet gepresenteerd. De Franse verdediger wordt één seizoen gehuurd van FC Barcelona na wekenlange onderhandelingen. 

Dat meldt Tottenham via de officiële kanalen. Het contract van Lenglet loopt tot 2026 door in Catalonië en daar wilde Tottenham de vingers niet aan branden. De Fransman maakte in 2018 de overstap van Sevilla naar Barça, maar komt de laatste tijd niet in de plannen van trainer Xavi Hernández voor. De verdediger speelde het afgelopen seizoen twintig duels in de Primera División. Daarin wist hij één assist te geven. 

Lenglet is de vijfde grote aanwinst van de Spurs in deze transferperiode. De Londense club haalde eerder al Richarlison (Everton FC) en Yves Bissouma (Brighton) binnen. Daarnaast worden Ivan Perisic (Internazionale) en Fraser Forster (FC Southampton) gehuurd van hun respectievelijke clubs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!