Transfernieuws

'Stunt in Volendam: Eiting geeft jawoord, laatste plooien worden gladgestreken'

'Stunt in Volendam: Eiting geeft jawoord, laatste plooien worden gladgestreken'

08-07-2022 14:19

FC Volendam is bezig met een heuse transferstunt. Carel Eiting is volgens VoetbalPrimeur hard op weg naar de promovendus.

De Volendammers hebben de jeugdexponent van Ajax een contract voor twee jaar voorgelegd. Er zaten meerdere clubs op het vinkentouw voor de middenvelder, maar Volendam lijkt aan het langste eind te gaan trekken. Eiting heeft volgens VoetbalPrimeur aan het Andere Oranje laten weten voor hen te kiezen.

Het is onduidelijk of Eiting daadwerkelijk voor twee jaar tekent. Ook een contract voor één jaar met de optie voor nog één jaar is een optie. De deal is nog niet helemaal in kannen en kruiken: de laatste plooien moeten nog worden gladgestreken.

Volendam zal geen transfersom betalen voor Eiting. De oud-speler van Ajax, KRC Genk en Huddersfield Town is transfervrij. Het afgelopen halfjaar speelde Eiting met Huddersfield Town in de Championship. De middenvelder liep nét promotie naar de Premier League mis door in de finale van de play-offs te verliezen van Nottingham Forest. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!