Transfernieuws

Suárez vertrekt definitief niet naar River Plate en baalt van oude club Nacional

Suárez vertrekt definitief niet naar River Plate en baalt van oude club Nacional

07-07-2022 16:59

Luis Suárez vertrekt definitief niet naar River Plate. De Argentijnen wilden de transfervrije spits dolgraag inlijven, maar dat gaat niet meer gebeuren wegens de tegenvallende resultaten van de club.

River Plate werd onlangs uitgeschakeld in de Copa Libertadores, waardoor Suárez een overstap naar Argentinië niet meer ziet zitten. "Ik was heel enthousiast over de optie om naar River te gaan en te strijden om de Copa Libertadores. Het was voor mij altijd een droom om een prijs in Zuid-Amerika te winnen. Maar nu River uitgeschakeld is, valt die mogelijkheid weg', vertelt Suárez in gesprek met Ovación.

De transfervrije Uruguayaan vindt het jammer dat hij nog niets heeft gehoord van zijn oude club Nacional. "Als ik nadenk en enthousiast word over de mogelijkheid om bij River te spelen, zou ik hetzelfde gevoel hebben bij Nacional, dat mijn thuis was", aldus Suárez. "Het verbaast me dat de leiding van Nacional me niet eens heeft gebeld om naar mijn situatie te vragen." Waar de toekomst van de goaltjesdief zal liggen is momenteel nog onduidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!