Nieuws

Bosz reageert op Tagliafico-geruchten: 'We zijn op zoek naar een linksback'

Bosz reageert op Tagliafico-geruchten: 'We zijn op zoek naar een linksback'

07-07-2022 15:59

Nicolás Tagliafico staat voor een transfer naar Olympique Lyon. Ajax zou naar verluidt al een akkoord hebben bereikt met de Franse grootmacht, maar manager Peter Bosz wil niet ingaan op de geruchten.

L'Équipe meldt dat Lyon en Ajax een akkoord hebben bereikt over de transfersom van Tagliafico. De Argentijnse vleugelverdediger mag voor zo'n vier miljoen euro vertrekken uit Amsterdam. Naar verluidt wil de Ajacied nog wachten op betere opties, voordat hij zijn handtekening onder een meerjarig contract zet in Frankrijk.

Tijdens een persconferentie werd voormalig Ajax-trainer Bosz gevraagd naar de transferperikelen rond Tagliafico. "Ik heb geen nieuws hierover. We zijn duidelijk op zoek naar een linksback. Maar ik heb het alleen over spelers die bij onze club zitten. Ik kan alleen wat zeggen als hij heeft getekend", vertelt de manager van L'OL.

Tagliafico verruilde in de winter van 2018 het Argentijnse Independiente voor Ajax. Hij debuteerde in De Klassieker tegen Feyenoord. Uiteindelijk speelde Tagliafico 115 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de regerend landskampioen. Hij legde met Ajax beslag op drie landstitels en wist tweemaal de KNVB Beker te winnen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!