Nieuws

Sinisterra werd aangeboden bij FC Dordrecht: 'Dat was heel erg serieus'

Sinisterra werd aangeboden bij FC Dordrecht: 'Dat was heel erg serieus'

07-07-2022 15:40 Laatste update: 15:42
0

Luis Sinisterra is donderdag officieel voor een recordbedrag van 25 miljoen euro vertrokken naar Leeds United. Hans de Zeeuw, algemeen directeur van FC Dordrecht, kan zich nog goed herinneren dat Feyenoord de Colombiaanse buitenspeler aanbood in Dordrecht.

"Dat was heel serieus", zegt De Zeeuw tegenover VoetbalPrimeur. "Wij hadden een samenwerkingsovereenkomst met Feyenoord. Het was de bedoeling dat er drie spelers per seizoen naar Dordrecht zouden komen." Dordrecht hoopte op Crysencio Summerville, Dylan Vente en Marouan Azarkan. Uiteindelijk bleken alle drie de aanvallers om verschillende redenen niet haalbaar voor de Keuken Kampioen Divisie-club. 

Sjaak Troost (destijds ad-interim bij Feyenoord, red.) opperde toen dat Dordrecht Sinisterra wellicht zou kunnen huren. "Ik viel bijna van m'n stoel, omdat ik hem ook toen al geweldig goed vond", vertelt De Zeeuw. "Wij vonden het een topidee en zagen het helemaal zitten. Toen we een vriendschappelijke wedstrijd tegen Feyenoord speelden was het nog niet helemaal rond. Wij wilden dat hij snel aan zou sluiten, maar ons werd aangegeven dat Jaap Stam het in hem zag zitten en hem toch graag bij het eerste elftal wilde houden. Ik snapte dat volledig, maar heb wel even flink gebaald", besluit de algemeen directeur van Dordrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie

No Poll