Transfernieuws

Opnieuw kwaliteitsimpuls voor Fortuna Sittard: tweetal sluit aan in Limburg

Opnieuw kwaliteitsimpuls voor Fortuna Sittard: tweetal sluit aan in Limburg

07-07-2022 12:50

Fortuna Sittard heeft de selectie maar weer eens een kwaliteitsimpuls gegeven. De Limburgers contracteren Ivor Pandur (Hellas Verona) en Vasilios Sourlis (Olympiakos) op huurbasis.

In beide huurcontracten is een optie tot koop bedongen, waardoor Pandur en Sourlis aan het eind van komend seizoen definitief kunnen worden gestrikt. Het tweetal laat er geen gras over groeien en sluit gelijk aan op de donderdagtraining van trainer Sjors Ultee.

De 22-jarige Pandur is een Kroatische doelman die zijn profcarrière begon in zijn thuisland bij HNK Rijeka. Na 24 wedstrijden in Kroatië maakte hij de overstap naar de Serie A: Hellas Verona werd zijn bestemming. Daar stond hij in twee seizoenen maar elf keer onder de lat.

Sourlis is een negentienjarige middenvelder die actief was in de jeugdopleiding van Olympiakos. Twee jaar geleden maakte de Griek al zijn debuut voro de Griekse kampioen, waar hij in totaal vijftien keer in het eerste speelde.  

Na Burak Yilmaz, Ivo Pinto en Rémy Vita zijn Sourlis en Pandur de vierde en vijfde zomerversterking.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!