Transfernieuws

'Tagliafico kan zijn carrière voortzetten in de Ligue 1, Ajax is al akkoord'

'Tagliafico kan zijn carrière voortzetten in de Ligue 1, Ajax is al akkoord'

07-07-2022 12:09 Laatste update: 12:12
2

Ajax en Olympique Lyon zijn akkoord over een transfer van Nicolás Tagliafico. De Argentijn moet nu de beslissing maken of hij in de Ligue 1 wil acteren.

De linksback hikt al meerdere jaren tegen een stap omhoog aan, maar dat is tot nog toe niet gelukt. Afgelopen was Tagliafico er dichtbij, maar een transfer naar FC Barcelona ketste af. Ajax werkte destijds niet mee. Afgelopen donderdag meldde Sky Sports dat de Catalanen opnieuw hun interesse hebben getoond.

Barça en Lyon zijn niet de enige clubs die wel oren hebben naar de diensten van de felle back. Ook Nottinham Forest, Brighton & Hove Albion en Sevilla zouden hem willen strikken. Toch lijkt het erop dat de Fransen het meest concreet zijn, meldt L'Équipe. Tagliafico zou zo’n vier miljoen euro moeten kosten. De verdediger lijkt nog te willen wachten op andere aanbiedingen voordat hij een beslissing neemt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!