Transfernieuws

'Tagliafico wil weg uit Amsterdam, Ajax werkt mee aan gewenste transfer'

'Tagliafico wil weg uit Amsterdam, Ajax werkt mee aan gewenste transfer'

07-07-2022 09:35 Laatste update: 09:40

FC Barcelona heeft zich gemeld bij Ajax voor Nicolás Tagliafico, dat meldt Sky Sports. De Telegraaf laat weten dat de Argentijnse back Amsterdam graag zou willen verlaten.

Tagliafico stond afgelopen winter al in de belangstelling van Barcelona, maar de linksback zag toen zijn droomtransfer door de neus geboord worden. De Telegraaf schrijft dat hij 'nu echt weg wil'. Naar verluidt is Ajax bereidt om mee te werken aan een transfer. Premier League-promovendus Nottingham Forest deed onlangs al een tevergeefse poging om Tagliafico naar Engeland te halen. Daarnaast heeft de Argentijn een voorstel van Olympique Lyon in beraad. Hij hoopt echter op een grotere club.

Barcelona zou de perfecte club zijn voor Tagliafico, maar daar is hij op dit moment geen eerste keus. Chelsea-back Marcos Alonso staat in Catalonië bovenaan het wensenlijstje. Sky Sports meldt dat de Ajacied een goedkoper alternatief zou zijn voor de Spaanse grootmacht. Volgens het Britse medium heeft Tagliafico zich ook in de kijker gespeeld bij Atlético Madrid en Brighton & Hove Albion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!