Transfernieuws

'PSV doet zaken met Cruzeiro en laat Braziliaanse verdediger (21) vertrekken'

'PSV doet zaken met Cruzeiro en laat Braziliaanse verdediger (21) vertrekken'

06-07-2022 23:00

De toekomst van Luis Felipe (21) ligt niet bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Braziliaan is teruggekeerd naar zijn vaderland waar hij gaat voetballen voor Cruzeiro.

De centrale verdediger werkte de voorbije jaren zijn duels voornamelijk af voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. In de afgelopen twee seizoenen kwam hij tot 34 wedstrijden voor het beloftenelftal van de Eindhovenaren. In het seizoen 2020/21 debuteerde hij in de hoofdmacht. Verder dan één duel in PSV 1 kwam Felipe niet.

Volgens informatie van het ED heeft PSV bij de verkoop een doorverkooppercentage bedongen. In 2019 werd de destijds achttienjarige Felipe nog weggeplukt uit de jeugdopleiding van Coritiba. Een grote doorbraak in Nederland bleef dus achterwege voor de Braziliaan. Onlangs liep de mandekker al vooruit op een afscheid uit Brabant. Een post op Instagram met een zandloper-emoticon deed een aanstaand vertrek al vermoeden.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Luís Felipe (@_luishungria)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!