Transfernieuws

'Premier League-promovendus biedt 20 miljoen op Liverpool-rechtsback'

'Premier League-promovendus biedt 20 miljoen op Liverpool-rechtsback'

06-07-2022 20:54 Laatste update: 07-07-2022 00:14

Nottingham Forrest is in de markt om Liverpool-talent Neco Williams te kopen. De promovendus speelt komend seizoen in de Premier League en is bereid om een kleine twintig miljoen euro neer te tellen voor de rechtsback.

Het nieuws wordt gebracht door The Telegraph. De Britse krant stelt dat de onderhandelingen zich in de gevorderde fase bevinden. Sinds januari kwam Williams op huurbasis uit voor Fulham: met die club kroonde de verdediger zich tot kampioen van de Championship. Zijn prestaties op Craven Cottage hebben dermate indruk gemaakt dat zij eveneens hengelen naar zijn diensten.

Toch probeert Forrest Fulham af te troeven. De 21-voudig international van Wales komt er wat betreft de persoonlijke voorwaarden wel uit, weet The Telegraph. Met de komst van Williams is de promovendus nog niet klaar met het versterken van de verdediging. Linksback Omar Richards van Bayern München moet eveneens komen. Prijskaartje: een slordige tien miljoen euro. Daarnaast is Nottingham dicht bij de komst van Moussa Niakhaté van 1. FSV Mainz. De Fransman kost tien miljoen euro.

'Akkoord ver weg'

Transferspecialist Fabrizio Romano stelt echter dat een akkoord nog 'ver weg' is. Desalniettemin toonde Nottingham Forrest zich al bijzonder slagvaardig deze transferperiode. Taiwo Awoniyi, Dean Henderson en Giulian Biancone kwamen al naar de East Midlands club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!