Transfernieuws

'Tottenham ontvangt Franse concurrentie in strijd om handtekening Memphis'

'Tottenham ontvangt Franse concurrentie in strijd om handtekening Memphis'

06-07-2022 16:50 Laatste update: 16:59

Memphis Depay kan terugkeren naar de Ligue 1. De aanvaller van FC Barcelona staat in de belangstelling van zijn Olympique Marseille, waar hij gezien wordt als 'de ster van het team'.

Volgens de Franse pers wil L'OM de transfer zo snel mogelijk afronden, weet SPORT. Voorzitter Pablo Longaria zou naar verluidt al contact gelegd hebben met Barcelona. In Spanje zou hij met de Catalanen de mogelijkheden bekijken om de deal te kunnen realiseren. Memphis zou volgens meerdere bronnen voor een bedrag van zo'n twintig miljoen euro mogen vertrekken bij de Spaanse grootmacht. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2023. 

Een overstap naar Marseille zou voor de Oranje-international een terugkeer betekenen op de Franse voetbalvelden. Memphis maakte voor zijn overstap naar Barcelona namelijk furore in het shirt van aartsrivaal Olympique Lyon. L'OM kan rekenen op concurrentie van Tottenham Hotspur, die zich al eerder meldde bij Barça-voorzitter Joan Laporta. Naar verluidt willen de Fransen hun salarishuis herstructureren, zodat Memphis een grootverdiener kan worden in Marseille. De Franse grootmacht lijkt dus ver te willen gaan voor de handtekening van Memphis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!