Transfernieuws

'Kind van de club Gavi blijft bij Barça: 'Geen twijfel over mogelijk, 100%''

'Kind van de club Gavi blijft bij Barça: 'Geen twijfel over mogelijk, 100%''

06-07-2022 14:26 Laatste update: 15:26
0

Gavi zal voorlopig niet bij FC Barcelona vertrekken. De zeventienjarige groeibriljant ligt momenteel tot 2023 vast bij de Catalaanse club, maar daar komt snel verandering in. 

Dat zegt technisch directeur Mateu Alemany woensdag op een persconferentie. De pas zeventienjarige Gavi maakte in 2015 de overstap naar La Macia en maakte het vorige seizoen de overstap naar de hoofdmacht van Barça. De middenvelder wordt alom geprezen voor zijn volwassen spel en overzicht en speelde ook al tien interlands met de Spaanse nationale ploeg, waar de middenvelder eveneens een goede indruk maakte. 

"Gavi blijft honderd procent bij Barcelona", zegt Laporta. "We hebben al een akkoord bereikt en zullen die binnenkort bekendmaken." Gavi speelde het afgelopen seizoen 34 wedstrijden in La Liga. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij zes assists. Gavi moet het komende seizoen onder meer concurreren met Frenkie de Jong, maar de Nederlander lijkt hard op weg naar Manchester United. Club-preses Joan Laporta ontkent echter dat de twee clubs een akkoord hebben bereikt en wil de spelverdeler het liefst behouden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie