Duitse pers vol lof: 'Ajax zou Bundesliga-topclub zijn, ik hou echt van Antony'

Duitse pers vol lof: 'Ajax zou Bundesliga-topclub zijn, ik hou echt van Antony'

04-11-2021 15:10 Laatste update: 15:26
Champions League 0 Reacties

Ajax oogst niets dan bewondering in Duitsland na de dubbele confrontatie met Borussia Dortmund in de Champions League. Verslaggevers Thomas Nowag (SDI) en Dirk Krampe (Ruhr Nachrichten) zien de Amsterdammers nog ver komen.

"Ajax is echt een uitermate sterk team", zegt Krampe tegen de NOS. "Het is echt een hele goede ploeg. Ze hebben veel goede spelers. Ik hou echt van Antony. Hij is geweldig. Maar ook met Dusan Tadic en Sébastien Haller hebben ze een uitstekende voorhoede voor in de Champions League." Hij ziet de ploeg van coach Erik ten Hag net als in 2019 ver komen in het miljardenbal. "De kwartfinale is zeker mogelijk. Daarna kom je de absolute top tegen en gaat het een stuk lastiger worden."

Nowag is nog enthousiaster en denkt dat Ajax zich kan meten met de top van Europa. "De halve finale", voorspelt hij als eindstation van de Amsterdammers. "Dit Ajax speelt gewoon in de top-drie als ze in de Bundesliga zouden spelen. (...) Eigenlijk wil Dortmund op die manier spelen, maar Ajax doet het veel beter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie