Transfernieuws

'Chelsea in de markt voor Portugees: 45 miljoen plus vijf miljoen aan bonussen'

'Chelsea in de markt voor Portugees: 45 miljoen plus vijf miljoen aan bonussen'

06-07-2022 08:42

Chelsea is in de markt voor Matheus Nunes. Volgens het Portugese A Bola gaat de club uit Londen een bod doen op de middenvelder van Sporting Portugal.

De 23-jarige Portugees brak twee seizoenen geleden door bij Sporting. Naar verluidt heeft Chelsea 45 miljoen euro plus bonussen over voor de diensten van Nunes. De middenvelder lijkt er persoonlijk wel uit te kunnen komen met The Blues. Hij kan voor vijf jaar tekenen op Stamford Bridge. Van een akkoord met Sporting zal er nog wel het een en ander moeten gebeuren: Nunes ligt nog vier jaar vast.

Mocht Nunes zijn handtekening zetten, dan is hij de eerste inkomende transfer van het nieuwe seizoen. Op uitgaande basis gebeurde er al wel het ander bij Chelsea. Antonio Rüdiger (Real Madrid), Romelu Lukaku (Internazionale, huur), Andreas Christensen en Jake Clarke-Salter vonden de uitgang al. Toch wordt er wel het een en andere inkomende transfervuurwerk verwacht. Met de nieuwe eigenaar Tom Boehly aan het roer moet bijvoorbeeld Matthijs de Ligt komen van Juventus. Ook Bayern München is in de race om de handtekening van de Nederlandse mandekker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!